Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

«Δήμος Ευρώτα: Υποψήφια Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη 2017» Ημερίδα από τον Δήμο Ευρώτα και το Δ.Ε.Π.Α.Ν.

Ο Δήμος Ευρώτα και το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη, Δ.Ε.Π.Α.Ν. συνδιοργανώνουν την ημερίδα «Δήμος Ευρώτα: Υποψήφια Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:30π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν: •Οι βασικές πτυχές της υποψηφιότητας του Δήμου Ευρώτα για την ανάδειξή του σε Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2017 •Η σημασία του βραβείου της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Πόλης 2017 για τον Ευρώτα και την Λακωνία Η ημερίδα πραγματοποιείται για την προώθηση της υποψηφιότητας του Δήμου Ευρώτα ως Υποψήφια Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη 2017. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ :  
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ 
ΟΜΙΛΙΕΣ 1. Ιωάννης Γ. Γρυπιώτης, Δήμαρχος Ευρώτα 
2. Βασίλης Κουτσιώρης, Γενικός Διευθυντής Δ.Ε.Π.Α.Ν. 
3. Βασιλική Δερτιλή, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας 
4. Δημήτρης Πολλάλης, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Α' Αντιπρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 
Στο πλαίσιο της Ημερίδας για την παρουσίαση και προώθηση της υποψηφιότητας του Δήμου Ευρώτα για «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Των Σπορ 2017» θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 02:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: