Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση στη Σκάλα Λακωνίας για ΔΝΤ και λαθρομετανάστευση


.Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα, διοργανώθηκε ανοικτή συζήτηση από αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής με θέματα α) το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τις υγειονομικές συνέπειες του στην περιοχή και β) το νέο “χαράτσι” μέσω του τέλους ακινήτων που πρέπει να καταβληθεί με το λογαριασμό της ΔΕΗ.
Κάτοικοι της περιοχής επισκέφτηκαν λίγες μέρες νωρίτερα τα γραφεία της Τ.Ο. στη Σπάρτη και ζήτησαν την παρέμβαση – “συμπαράσταση” μας κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Έτσι και εμείς συγκεντρώσαμε ομάδα συναγωνιστών και φτάσαμε στη Σκάλα. Πριν την έναρξη της συζήτησης, μοιράστηκε υλικό.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, δύο γραφικοί αριστεριστές, υπό το πέπλο του δημοκράτη, αρνήθηκαν να πάρουμε τον λόγο και ζήτησαν από το κοινό να αποχωρήσει απ’ την αίθουσα. Τελικά δίχως ανταπόκριση απ’ το κοινό, αποχώρησαν με κατεβασμένο το κεφάλι.
Στη συνέχεια μας ζητήθηκε να πάρουμε τον λόγο, εκεί ο Συναγωνιστής Λυκούργος Αλευράς και Γεώργιος Ορφανάκος ανέπτυξαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης και το χαράτσι της ΔΕΗ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, επακολούθησε συνομιλία με τους συναγωνιστές απο τον πυρήνα Νότιας Λακωνίας. Τέλος μοιράστηκε υλικό στη Σκάλα και Βλαχιώτη.πηγη:report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: