Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Ο μικρός Λιάκος από τον Βλαχιώτη θέλει την βοήθειά μας… Ντροπή σε όποιον σφυρίξει αδιάφορα….!!!


Το θέμα μας έχει συγκινήσει όσο άλλο ποτέ. Μια ιστορία που διαδραματίζεται δίπλα μας καθημερινά εδώ και χρόνια και κανείς δεν έχει ευαισθητοποιηθεί μέχρι τώρα. Μόνο απλοί άνθρωποι με ψυχή και καρδιά. Με φιλότιμο όπως λένε στην Λακωνία. Στο χωριό Βλαχιώτη Λακωνίας ο μικρός Ηλίας η Λιάκος όπως τον φωνάζουν όλοι περνάει τον δικό του Γολγοθά. Δίνει την δική του μάχη. Την μάχη για την ζωή. Στα 6 χρόνια που είναι στην ζωή έχει μάθει να είναι δυνατός απέναντι στα προβλήματα που του έταξε η μοίρα. Και αν όλοι εμείς παραπονιόμαστε για την κρίση τα χρήματα και το μέλλον γενικά ο Λιάκος κάθε μέρα χαμογελάει που είναι στην ζωή. Μόνο αυτό ζητάει. Μια περιπέτεια που είναι παράδειγμα για όλους μας. Μικρούς και μεγάλους. Από πολύ νωρίς ο μικρός Λιάκος 6 μηνών ακόμα παρουσίασε πρόβλημα με παλινδρόμηση στομάχου. Το αντιμετώπισε όπως αντιμετώπισε και το πρόβλημα στην Καρδούλα του. Υποβαλβιδική στένωση κεντρικής αορτής είπαν οι γιατροί και αμέσως χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς.Το πρόβλημα όμως δεν έφυγε. Τα προβλήματα για τον μικρό Λιάκο δεν σταμάτησαν εκεί. Τον περασμένο Ιανουάριο οι γονείς τον πήγαν στην Αγγλία για αφαίρεση τμήματος και διόρθωση λάρυγγα. Τώρα όμως θέλει πάλι επέμβαση. Ραντεβού στην Αγγλία για νέα επέμβαση στις 7 Νοεμβρίου. Οι γονείς δυνατοί στέκονται κάθε μέρα δίπλα του αλλά τα έξοδα που έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι αμέτρητα. Άνθρωποι του μόχθου κάνουν ότι μπορούν για να βρουν τα χρήματα και να σώσουν τον μικρό Λιάκο τους. Το μικρό αγοράκι τους. Δημιούργησαν και σελίδα στο facebook και εκεί ήταν και η πρώτη μας γνωριμία. Το report24.gr θέλει να βοηθήσει και θα το κάνει από το δικό του πόστο. Να μεταλαμπαδεύσει την ιστορία του μικρού Λιάκου παντού και να δώσει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να βοηθήσει αυτήν την οικογένεια. Να βοηθήσει τον μικρό Λιάκο να ζήσει. Μπορούμε όλοι μαζί να το κάνουμε. Οι γιατροί δίνουν
πολλές ελπίδες αν ακολουθηθούν οι κατάλληλες θεραπείες και επεμβάσεις. Και ναι θα είμαι υπερήφανος αν δώσω και εγώ μια ανάσα από την ανάσα μου να ζήσει ο μικρός Λιάκος. Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι. Αλήθεια μπορούμε!
Το report24.gr ζητά να επέμβουν και οι αρμόδιες αρχές. Να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν οι Άρχοντες της Λακωνίας. Βουλευτές Δήμαρχοι και η Περιφέρεια! Αξιοποιείστε την δύναμή σας..!!
Οι γονείς έχουν ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με λογαριασμό 497/74632357
Το τηλέφωνο της μητέρας Σουζάνας Νικήτα για όποιον θέλει να επικοινωνήσει είναι το 6945-683728


Για τον μικρό Λιάκο μας.
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε και να στείλετε τις ευχές σας στην σελίδα στο facebook πατήστε εδώ (κλικ)
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ,ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!497/ 74632357 Σουζάνα Νικήτα Αλεξάνδρου Αγγελική!ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Διαβάστε το μήνυμα της μητέρας του στην σελίδα του facebook.
“”"Είμαι μανούλα τριών παιδιών όπου ο μικρότερος είναι ο πολύβασανισμένος μας λιάκος… Ο λιάκος λοιπόν είναι ένα παιδί που θέλει να ζήσει κ το παλεύει από την πρώτη μέρα ζωής του έχει βάσανα κ όμως αυτός τα αντιμετωπίζει σαν ήρωας.. Ξεκίνησε με παλινδρόμηση στομάχου ως έξι μηνών μετά άρχισε το πρόβλημα με την ανάπτυξη διαπίστωσα δεν μεγάλωνε ως 2- 2.5 έψαχνα χωρίς κανένα αποτέλεσμα για οποιοδήποτε σύνδρομο τίποτα στα 3 κοντά άρχισε κ έκλεινε η φωνή του πηγα μήπως είναι αλλεργικό άσθμα σαν τον μεγαλόν μου τίποτα κάτι είχε στο λαιμο στην διαδικασία ενδοσκόπησης του έκαναν τραχειοστομία μια μέρα πριν όμως επισκέφτηκαμε καρδιολόγο ξέρετε( τα γνωστα για το χειρουργείο την επόμενη ) κ δυστυχώς κ τα νέα από κει μας έκοψαν τα πόδια.. Υποβάλβιδικη στενώση κεντρικής αορτής. Άμεσο χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς σε επτά μήνες κάναμε κ ανοιχτή καρδιά όλα καλά είπε ο κ ραμμος πήγαν αλλά γύρω στα δέκα του ίσως ξαναχρειαστεί μας είπε έλα μου όμως που η μοίρα του δεν τον άφησε έτσι! Σε επίσκεψη μας μετά από επτά μήνες στο ωνάσειο διαπιστώσαμε ότι είχε υπότροποιασει πάλι ευτυχώς έμεινε στάσιμη η κατάσταση μέχρι κ σήμερα πριν λίγο καιρό κάναμε καθετηριασμό κ δόξα το θεό δεν θα χρειαστεί τώρα χειρουργείο πάλι στο μέλλον μπαλόνακι.. Πήγαμε αγγλία τον περασμένο γενάρη για αφαίρεση κ διόρθωση λάρυγγα δεν τ κατάφεραν κ τώρα 7 νοέμβρη πάλι κ παράλληλα εχω ξεκίνηση κ την διαδικασία κάποια στιγμή μέσα στον νοέμβρη να ξεκινήσουμε αυξητική ορμόνη γιατί στο παίδων δεν το δέχονταν κ έκανα όλες τις εξετάσεις έξω κ το διαπίστωσα μόνη μου κ τώρα με την βοήθεια της κυρίας Δακου ενδοκρινολόγος σε σύνταξη του παίδων θα ξεκινήσουμε … Αυτή η ιστορία του λιάκου μου κ είναι ΜΌΝΟ 6 ετών!ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ,ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!497/ 74632357 σουζάνα νικήτα αλεξάνδρου αγγελική!ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!”"”"

Δεν υπάρχουν σχόλια: